A- A A+

‘t Goe Gedacht

‘t Goe Gedacht - WelkomVan harte welkom op de vernieuwde website van brasserie 't Goe Gedacht, gelegen te Haacht. Deze sympathieke eetgelegenheid temidden van Vlaams-Brabant staat gekend om zijn fantastische cominatie tussen goede sfeer en heerlijke gerechten. De zaak houdt het midden tussen een restaurant en een café. Tot 22 uur worden de meest verse lekkernijen geserveerd, na 22 uur wordt de zaak omgetoverd tot een stijlvol café, waar het voor iedereen fijn vertoeven is.

Dat 't Goe Gedacht ook garant staat voor creativiteit in zowel zijn gerechten als zijn sfeermakerij, valt af te leiden uit de vele thema-avonden die er georganiseerd worden. Zo kan u bij ons regelmatig terecht voor thema-avonden, zoals bijvoorbeeld een paellaslag, karaoke-avond, speenvarken-aan-'t-spit en travestietenavonden, en nog zoveel meer.

't Goe Gedacht is open voor alle voorstellen van klanten, zo ook voor de organisatie en ontvangst van grote groepen voor bijvoorbeeld feestjes, communies of trouwfeesten. Hiervoor is onze bovenverdieping ingericht. Deze wordt dan speciaal voor u en uw gezelschap gereserveerd.

Onze suggesties vindt u terug op de krijtborden boven de toog en boven in de zaal. Kijk hierop ook voor heel speciale bieren die regelmatig zullen wijzigen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en de producten worden dagelijks vers geleverd. Daarom is het mogelijk dat sommige gerechten niet meer te verkrijgen zijn als de voorraad uitgeput is.

Wil u graag wat meer informatie? Daarvoor bent u op deze website aan het goede adres. U vindt hier onze menukaart en drankenkaart, alsook andere weetjes over onze zaak. Voor vragen of reservaties kan u ons contacteren via de contactpagina van deze website.

Over ons: een geschiedenis

Een jaar na onze opening staat de populariteit van deze sympathieke eetgelegenheid in Haacht in het absolute zenit. De kwalitatieve gerechten eisen hun aandeel op, maar het gezellige onthaal en de ongedwongen sfeer behoren eveneens tot de smaakmakers.

Achter deze zaak in het centrum van Haacht gaat het trio Veronique Servranckx, samen met zoon Glenn en dochter Jill schuil. Hoewel Veronique altijd in de administratie heeft gewerkt, was koken haar grote passie, tijdens haar werk volgde ze trouwens in avondschool een opleiding kok in VTI Leuven, opleiding die ze echter niet afmaakte. Toch bleef koken voor haar een absolute passie.”Was ik niet met kookboeken in de weer, dan surfte ik op tal van kooksites” aldus Veronique.

Al snel bleek ze haar passie te hebben doorgegeven aan zoon Glenn. “Het was dan ook normaal dat ik naar de hotelschool Ter Duinen in Koksijde trok. Een harde en intense opleiding die enkel mijn passie aanwakkerde maar tegelijk ook alle subtiele details van het beroep duidelijk in kaart bracht” aldus Glenn. Na zijn studies kwam hij terecht in diverse restaurants in Vlaams Brabant.

Ook dochter Jill is door de horecamicrobe gebeten. Haar passie gaat eerder uit naar het menselijk contact, met een parate vlotheid en een luisterend oor. Sinds haar zestiende is ze in de horeca actief. ‘Er werd ons ook op een bepaald moment gevraagd om een brasserie over te nemen’, zegt Veronique. Voorstel waarop we niet zijn ingegaan, maar het zaadje om een eigen zaak te starten, kiemde sindsdien meer dan ooit. Toen het voormalige café ‘De Fotograaf’ in de Haachtse Stationsstraat vrij kwam, vielen plots alle puzzelstukjes samen en was de beslissing snel genomen. Vanaf september zal overigens ook de jongste zoon Jesse aan zijn horeca-studies beginnen in de hotelschool Ter Duinen te Koksijde.

Het pand werd in juni 2012 aangekocht en opende ondanks talrijke verbouwingswerken, de deuren eind augustus van vorig jaar. Bruine en witte tinten creëren een leuke sfeer die wordt aangevuld met stevige tafels, type naaimachine en ingelegd stenen blad, makkelijk voor het onderhoud. Op het gelijkvloers krijgt u een ruimte die door de trap in figuurlijke partjes wordt opgedeeld terwijl aan de toog een tweetal hoge en grotere bartafels werd geplaatst. Hier bevindt zich eveneens de open keuken en een leuk terras. Op de bovendieping een tweede zaal eveneens met een 45-tal zitplaatsen en een tweede terras. Globaal dus wel een vrij grote ruimte.

Glenn en Veronique leiden de keuken terwijl Jill de zaal voor haar rekening neemt. Een gezamenlijke droom realiseren en hun klanten optimaal tevreden stellen is de optie die het trio wil uitbouwen. Een extra attractiepunt is ongetwijfeld het feit dat deze brasserie-eetcafé, als eerste in Haacht, Jupilerbier op de drankenkaart plaatst.

Contacteer ons

 
‘t Goe Gedacht
Stationsstraat 51
3150 Haacht
België
Ligging


Tel.: 016 84 30 65
tgoegedacht@telenet.be
BTW BE0829 749 777

Openingsuren

  ma - di : gesloten
  wo -do - vr - zo : 12:00 - ...
  za : 17:00 - ...
  keuken open tot 22:00
top